[zoekmachine adverteren]

Direct verkeer, klaar om te converteren.

Nieuwe productlancering? Nieuwe website? Leads nodig? Meer verkoop nodig? Zoekmachine adverteren is dé oplossing. Target de juiste doelgroep op het juiste moment met de juiste advertentie!

Informeer naar onze SEA Diensten

Bekijk of wij als marketingbureau geschikt zijn voor jouw bedrijf of project.

of klik hier om een email te sturen

Een perfecte combinatie van creativiteit en wetenschap

Online concurreren is uitdagender dan ooit. Gericht verkeer trekt de juiste klanten in elke fase van de koopcyclus. Stel je voor dat je jouw klant bereikt wanneer deze naar jouw product zoekt. Met een perfect aansluitende advertentie verleidt je jouw klant om jouw website te bezoeken, waar ze in een paar klikken de aankoop in jouw winkel doen.

Dat is zoekmachine adverteren. Het leveren van een gerichte advertentie aan je potentiële klanten op het exacte moment dat ze jouw product of dienst zoeken.

Waarom Adverteren in Zoekmachines?

%

van alle internetgebruikers zoeken met Google.

%

van mensen klikken op Google-advertenties wanneer ze online winkelen.

%

van advertentie-bezoekers kopen eerder dan organische bezoekers.

Onze SEA diensten

Met zoekmachine advertenties kan je topposities kopen voor relevante zoekwoorden in zoekmachines en hun partnerwebsites. Met verschillende zoekmachine advertentie indelingen kan je de doelgroep op verschillende manieren bereiken. Met onze SEA diensten kan je een volledige reeks betaalde advertentie-indelingen gebruiken die direct verkeer naar je website leveren.

9

Tekst advertenties

Tekstadvertenties die worden weergegeven in een Google-zoekopdracht boven organische zoekresultaten, zoekadvertenties bieden consumenten een fragment van informatie over uw bedrijf, evenals een link om u te bellen op mobiele apparaten.

9

Display advertenties

Visuele advertenties die worden weergegeven in het Google Display Netwerk, display-advertenties kunnen de vorm aannemen van tekst, afbeeldingen, video en rich media. Je display-advertentie kan worden weergegeven tussen alinea’s in een online nieuwsartikel, aan de rechterkant van een tekstblok op een blog of in een balk onderaan een populaire mobiele app.

9

Shopping advertenties

Advertenties boven Google-zoekresultaten bevatten Google Shopping-advertenties productafbeeldingen, prijzen en winkelinformatie en hebben een zeer hoog klik gehalte.

9

Remarketing Advertenties

Heb je ooit een website bezocht waar je een product bekeek of om meer informatie over een dienst wilde krijgen, maar er niet op verder bent gegaan terwijl je vervolgens overal war je kwam een banner van die website zag? Dat zijn remarketing-advertenties en jij kunt ze ook inzetten.

Waarom is adverteren in zoekmachines ideaal ?

Als je bedrijf moeite heeft om zichtbaar te zijn in de markt, dit jaar wil uitbreiden of de groei wil verbeteren, kan een goede SEA campagne dit mogelijk maken. Adverteren in Google & Bing zal, wanneer correct uitgevoerd, een positief rendement op je investering moeten brengen. Adverteren in zoekmachines zal je bedrijf in alle fases van je bedrijf helpen – van startup tot Internationale organisatie. Voortdurende verfijning en onderhoud zorgt ervoor dat je continu wint van de concurrentie. Omdat het beheer van je SEA campagnes veel kennis en tijd vergt kan het verstandig zijn om deze activiet uit te besteden. Dit betekent dat onze SEA experts met u samenwerken om jouw branche te begrijpen, hoe jouw klanten zoeken en om de meest gerichte advertenties te leveren om je bedrijf te promoten.

  Strategische Opties

  Met zoek-, winkel-, display- en remarketingadvertenties zijn er verschillende oplossingen om de juiste boodschap voor uw bedrijf te tonen.

  Doelgroep targetten

  Of je nu een kleine lokale winkel bent of een wereldwijd merk, met targeting opties kan je precies kiezen waar jouw advertenties worden weergegeven.

  Gecontroleerd budget

  Met Google & Bing Advertenties kan je jouw dagbudget kiezen en kan je het budget zo nodig verhogen of verlagen.

  Meer Zichtbaarheid

  Zoekmachine advertenties verschijnen boven organische zoekresultaten, waardoor je bovenaan de zoekpagina komt te staan.

  Wil je iets leren over zoekmachine adverteren? Bekijk onze blogs.

  Veel Gestelde Vragen over Zoekmachine Adverteren?

  Als je vraag over social media marketing hier niet wordt beantwoord, neem dan contact met ons op.

  Wat is SEA?

  Conversie optimalisatie, ofwel CRO gaat over optimaliseren van het proces om je doelen te bereiken. Dus je wilt meer resultaat bereiken uit het verkeer dat je website genereert.

  Wat betekent SEA?

  Conversie optimalisatie in SEO is: proberen te zorgen dat je d.m.v. je organische ranking een zo goed mogelijke titel en beschrijving meegeeft, die in de Google SERP (search engine result page) zodat de kans dat je bezoeker je gewenste doel behaalt zo groot mogelijk is. Het is dus belangrijk dat de informatie die de potentiële bezoeker in de google rankings leest perfect aansluit op de zoekintentie.

  Waarom is SEA belangrijk?

  Conversie optimalisatie in SEO is: proberen te zorgen dat je d.m.v. je organische ranking een zo goed mogelijke titel en beschrijving meegeeft, die in de Google SERP (search engine result page) zodat de kans dat je bezoeker je gewenste doel behaalt zo groot mogelijk is. Het is dus belangrijk dat de informatie die de potentiële bezoeker in de google rankings leest perfect aansluit op de zoekintentie.

  Waarom zoekmachine adverteren?

  Als een website bijvoorbeeld 3% conversie heeft, en dat behaald met 1000 bezoekers, dan betekent dat dat 970 website bezoekers niet hebben geleid tot wat je doel is. Om te groeien met je website moet je dus het aantal bezoekers verhogen of je conversie percentage verhogen. Bezoekers verhogen kan d.m.v. seo optimalisatie, funnel optimalisatie of door meer te gaan adverteren (SEA). Conversie verhogen doe je door te kijken naar je huidige conversie funnel, en deze te optimaliseren.

  Wat is SEA en SEO?

  Door conversie optimalisatie toe te passen ben je in staat om het gewenste resultaat te beinvloeden. Door conversie optimalisatie kan je je omzet verhogen, terwijl je je kosten verlaagd. Conversie optimalisatie is dus van enorm belang om een zo hoog mogelijk rendement te behalen.

  Wat kost SEA?

  Door conversie optimalisatie toe te passen ben je in staat om het gewenste resultaat te beinvloeden. Door conversie optimalisatie kan je je omzet verhogen, terwijl je je kosten verlaagd. Conversie optimalisatie is dus van enorm belang om een zo hoog mogelijk rendement te behalen.

  Hoe werkt SEA?

  Conversieoptimalisatie of conversie ratio optimalisatie (CRO) is een methode voor het verbeteren van het percentage bezoekers op een website dat jouw gewenste actie uitvoert. Dit kan bijvoorbeeld een aanmelding, een aankoop of het bezoeken van een pagina zijn. We spreken hier van CRO, wat staat voor Conversion Rate Optimization.

  Waarom SEA inzetten?

  Er zijn verschillende methodes om je conversie ratio te optimaliseren. Je kunt hiervoor A/B testen, je kunt heatmaps inzetten, je kunt mouse-tracking gebruiken of eye-tracking om er een paar te noemen. Conversie optimaliseren is e
  en stappenplan waarbij je continu weer opnieuw test, om de maximale conversie te behalen.

  [TIJD VOOR VERANDERING]

  Klaar voor een échte werk? Wil je doelgericht verkeer met zoekmachine advertenties?

  Let’s Talk!