[online marketing bureau oud-beijerland]

Ontvang Meer Klanten op je Website

Wij zijn hét snelstgroeiende online marketing bureau in Oud-Beijerland en de Hoeksche waard. Als officieel Google Partner zijn wij gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en Social Media adverteren.

 

Informeer naar onze marketingdiensten voor jouw bedrijf

Bekijk of wij als online marketing specialist geschikt zijn voor jouw bedrijf of project.

Waarom is online marketing belangrijk?

Anno 2020 beginnen de meeste internetgebruikers door naar iets te zoeken. Dit geldt ook als je een lokaal bedrijf bent, en je jouw klanten lokaal wilt zoeken. Ze gebruiken internet om aan hun behoefte aan informatie te voldoen, of het nu gaat om nieuwe Nike Air Max sneakers, voor de openingstijden van een lokaal restaurant of om een loodgieter voor een lekkende dakgoot te vinden. Zoekmachine optimalisatie (SEO) is het proces waarmee je klanten online contact kunnen maken met je bedrijf. Ons team maakt gebruik van moderne SEO-technieken (door google ondersteund) om uw verkeer en rankings te verhogen voor relevante zoekwoorden en long-tail-zoekzinnen die klanten naar jouw website leiden.

60.000 zoekopdrachten, iedere seconde!

Tegenwoordig gaat online marketing niet over vindbaar zijn op populaire zoektermen; het gaat erom gevonden te worden wanneer het er echt toe doet. Onze deskundige zoekmachineoptimalisatie experts onderzoeken zorgvuldig de juiste zoekwoorden voor jouw bedrijf, zodat je zeker weet dat je gekwalificeerd verkeer genereert die ook leiden tot conversie.

%

van online verkeer begint met een zoekmachine

%

van mensen scrollen nooit voorbij de eerste pagina van een zoekmachine

%

van de online gebruikers onderzoeken een product voordat ze een aankoop doen

Welke online marketing oplossing is geschikt voor jouw website?

Met ruim 15 jaar ervaring in online marketing weten wij waar het gaat om het definiëren van wat zoekers en zoekmachines zoeken. Of je een nieuwe startup bent die naam wil maken of een bestaande e-Commerce website bent die een betere verhouding tussen betaalde zoekopdrachten (SEA) en gratis zoekopdrachten (SEO) wilt, ons team biedt de tools, ervaring én kennis die nodig is om jouw bedrijf te laten groeien. Wij werken vanuit ons kantoor in Oud-Beijerland aan de Scheepmakershaven 2 (het oude voorwinden gebouw) en bespreken graag onder het genot van een kop koffie hoe we jouw website en/of bedrijf kunnen helpen in je online zichtbaarheid.

  Wil je iets leren over online marketing? Bekijk onze blogs.

  veel gestelde vragen over Online marketing in Oud-Beijerland?

  Welke online marketing diensten leveren jullie?

  Wij helpen bedrijven op het gebied van online marketing in Oud-Beijerland en de Hoeksche waard, maar dat doen we natuurlijk voor bedrijven in heel Nederland. Wij zijn specialisten op het gebied van SEO, SEA & Social. Daarnaast is Linkbuilding een belangrijke dienst waarmee we bedrijven helpen om hun online rankings te verbeteren.

  Helpen jullie ook kleinere klanten?

  We helpen zeker kleinere klanten. Doordat kleinere bedrijven geen mogelijkheid hebben om iemand full time te laten werken aan online marketing, en zij zelf vaak niet voldoende kennis hebben, kunnen wij juist het verschil maken.

  Wat zijn de kosten?

  De kosten van onze diensten varieren van klant tot klant. Om een juiste indicatie te geven, willen we graag eerst (kostenloos) inventariseren wat de wensen zijn, en wat de mogelijkheden zijn. Op basis daarvan kunnen we inschatten hoeveel uur wij op maandelijkse basis nodig hebben om u het maximale rendement te kunnen leveren.

  Wat is het verschil tussen een Google Partner bureau en een reclame bureau?

  Een Google partner bureau heeft gecertificeerde professionals die worden getraint door Google. Een Google partner heeft zich te houden aan ‘spelregels’. Bovendien moet een Google partner bureau voldoen aan een minimale kwaliteitsnorm. Ze zijn te herkennen aan de Google Partner Badge op de website.

  Waarom online marketing inzetten?

  Online marketing is niet iets nieuws voor kleine bedrijven om te overwegen. In feite is het precies het tegenovergestelde. Toch negeren veel kleine bedrijven nog steeds online marketing activiteiten. Een van de redenen is tijdgebrek. Een andere reden is kennis. Met online marketing heeft u de mogelijkheid om uw bedrijf precies op het gewenste moment voor te stellen aan uw nieuwe klant door doelgericht advertenties te plaatsen op de zoekmachines en social media kanalen. Het niet inzetten van online marketing zorgt ervoor dat uw conncurenten steeds verder voorop zullen gaan in de strijd.

  Hoe snel zie ik resultaat?

  De resultaten zijn soms al direct zichtbaar. Dit geld vooral voor SEA, omdat je daar vanaf dag 1 traffic mee genereert naar je website. Voor SEO optimalisatie duren de resultaten meestal wat langer. Google heeft nu eenmaal tijd nodig om je website/pagina opnieuw te indexeren. In vrijwel alle gevallen zie je resultaten binnen de eerste 3 maanden.

  [online marketing uitbesteden]

  Wil je je online marketing uitbesteden aan dé specialist in Oud-Beijerland?

  Let’s Talk!